Elhunyt Csendes József

2022.10.20.
Csendes József

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy Csendes József, a Heves Megyei Kormányhivatal erdészeti osztályának vezetője, az Országos Erdészeti Egyesület Egri Helyi Csoportjának tagja, korábban négy cikluson át küldöttje, a Pro Silva Hungaria Egyesület korábbi elnökségi tagja, 2022. október 19-én, 61 éves korában váratlanul elhunyt.

1985-ben végezett az Erdészeti és Faipari Egyetem Erdőmérnöki Karán okleveles erdőmérnökként. A diploma megszerzése után a Mátra-Nyugatbükki EFAG Erdőkövesdi Erdészetének erdőművelési műszaki vezetője volt, majd az Egri Erdőfelügyelőség Balassagyarmati Osztályán erdőfelügyelőként, később az Állami Erdészeti Szolgálat Egri Igazgatóságán igazgatóhelyettesként dolgozott.

A szervezeti átszervezések során a Heves Megyei Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatalnál, 2011-től pedig a Heves Megyei Kormányhivatal agrár-erdészeti igazgatási szervezetrendszerében - változó munkahely-megnevezés, struktúra és beosztás mellett - öszesen több mint három évtizeden át szolgálta a magyar erdők és erdőgazdálkodás ügyét.

Végső búcsúztatása 2022. október 22-én (szombaton) 9.00 órakor lesz, a bükkzsérci temetőben.

Forrás: OEE, Heves Megyei Kormányhivatal, Pro Silva Hungaria